Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2010 11:00 - Славянският съюз-пълноценното бъдеще на двуполюсния модел
Автор: sewerin Категория: Регионални   
Прочетен: 1573 Коментари: 0 Гласове:
0



Дали е постижимо подлъганите славяни да излязат от псевдоевропейския съюз
и да се изгради пълноценен славянски съюз с официален руски език и кирилица
който да се простира от Варшава и Вилнюс до Владивосток и от Врангел до Вльора

Двуполюсният модел е универсално и естествено състояние в природата и вселената
Студ и зной, Плюс и минус, Север и юг, Ин и ян, мъжко и женско, тяло и дух, светлина и тъмнина.
Дори т.нар. Евросъюз е измамен т.като не обединява всички европейци, той се
дистанцира от източноевропейците и приобщи само част от централна Европа
Така постигна две цели-съединявайки западноевропейци и славяни постига могъщество и хармония и запазва двуполюсното разделение с Рускоговорящите славяни-Русия, Украйна, Белорус,Молдавия, Кавказ, средноазиатските републики. Така се получават:двуполюсност в Евросъюза, два полюса между славяните и два полюса на разделение в Европа- значи западноевропейците се обединяват, а славяните ги разделят, т.е. губещите са славянските народи. Последните разбират че без руската култура са загубени. Дори румънците не могат без даките-славянският елемент. Молдавците без руснаците и украинците. Дори половината от гръцките ученици избират да учат руски език, както и вече половината от служителите в туризма в Египет, също и в Турция, Корея.

Засега приемането вкупом на централна европа поддържа равновесието, тъй като славяните по този начин не се чустват сами, докато част от средна азия изхвърля кирилицата - т.е.и там настъпи разделение, със стремеж към ново локално обединение на средноазиатските републики. Т.е. малките се чувстват застрашени от големите-САЩ,Русия,Китай, затова предпочитат да се обединяват сами. Понеже и в самата Русия имаше противопоставянес малцинствените автономни региони, както и САЩ и Китай имат проблеми с малцинствата.

Затова настоящото положение изглежда стабилно. Но ние не сме същите. По същество ние не можем без Русия. Украйна също е двуполюсна източната-руска, прозападната украинска. И асоциирането на Украйна с ЕС доведе до отмяната на визите за румънци и българи-европа я принуди. Така че привидното обединение е в ход - чрез открехването на завесата Западът примирява позициите и постига компромис при взаимодействието между славяните. Отварят се вратите постепенно и към югославските народи. Така взаимодействието между братските славянски народи постепенно се възстановява.

Русия от своя страна също е многополюсна-европейска и сибирска, славянска и варяжка, а от своя страна скандинавците също са разделени-с Норвегия. Така правилото - разделяй и владей отново дава резултати. Иначе след римляните и турците и Хитлер е мечтаел да обедини Европа под егидата на Германия - от Атлантика до Урал. Но пълно единение не се постига, затова мъдрите се стремят да запазят макар и привидно двуполюсният модел.
Сега славяните са частично обединени-от Валмиера до Velenje и от Варшава до Варна. /Американците - от Ванкувър до Вашингтон/ Славяните и преди са били съпричастниПрез 1444 г. под предводителството Варшавския княз Владислав обединените славянски сили и власите воюват при Варна за да изгонят вандалите и варварите обратно при вертепите.

Дори Жан Виденов беше призовал за "Европа от Ванкувър(?) до Владивосток", но сгреши правилното беше Славянският съюз-от Варшава до Владивосток. Полша и Чехия първи осъзнават грешката си, и други ще ги последват след време. Велбъжд и Велес пак ще бъдат заедно.

Руската енергия, музика, литература, руската природа-гори,води са вездесъщи.



Тагове:   модел,   бъдеще,   съюз,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sewerin
Категория: Изкуство
Прочетен: 38723
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 141
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031